OVER ONS


Gert:
Ik hou van de techniek en de continue veranderingen in de (elektrische) fietstechnologie, daardoor blijft het steeds interessant. Het is leuk om onze klanten daarin te kunnen adviseren, en daarbij voor een goede service en nazorg te zorgen. Zodat we blije en tevreden klanten blijven houden.

We zijn een servicegerichte fietsenwinkel in de buurt. Onze klanten zijn de fietsers die net dat beetje extra verwachten, en bij onderhoud en reparatie vakkundig, vlot en persoonlijk geholpen willen worden. Wij bieden alleen producten waar we zelf achter staan, zorgvuldig geselecteerd op de prijs/ kwaliteitverhouding, van degelijke fabrikanten en leveranciers met hart voor hun product.


Nick:
Bij het hebben van een servicegerichte winkel horen gerenommeerde merken. Trots ben ik dat wij dagelijks mogen werken met mooie fietsen en vooroplopende techniek.

Fietsen is al sinds mijn tiende jaar mijn hobby. Het mooie is dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken. Vooral sportieve fietsen (race/mtb) vragen maatwerk. Mijn passie is om iemand op de perfect passende fiets te laten rijden met de daarbij behorende accessoires.

Ongeacht de grootte van ons bedrijf, kiezen we er bewust voor om de fietsenmaker op de hoek te blijven waar mensen makkelijk binnen stappen, ook voor de kleine dingen.